Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met kipfilet in parmaham
De combinatie van pasta en kip is altijd goed! In dit recept is de pasta heerlijk romig door de toevoeging van roomkaas. De kip heeft een lekkere twist doordat deze is gewikkeld in parmaham. Deze heerlijke pasta staat binnen no-time op tafel.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 200 gr roomkaas met bieslook
- 80 gr Prosciutto di Parma
- 1 courgette
- 10 zongedroogde tomaten
- 1 rode ui
- 1 el olijfolie
- 200 gr fusilli
- 50 gr rucola
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Horecaondernemer Danny houdt terras op 21 april dicht: ‘Dit is zelfmoord, zo’n soort tent ben ik niet’
Dat het kabinet vanaf 21 april de terrassen en winkels hoopt te kunnen openen, leidt tot een jubelstemming bij veel horecaondernemers. Toch zitten niet alle ondernemers te springen. Danny Snaaijer houdt zijn zaak bijvoorbeeld potdicht. -
Wat Eten We Vandaag: Spruitjesstamppot met appel en bacon
Deze spruitjesstamppot heeft een frisse, zoete twist door de toevoeging van appel. Daarnaast zorgt de knapperige bacon voor een lekkere bite. Dit heerlijke gerecht staat in 35 minuutjes op tafel en is een lekkere variatie op de traditionele spruitjesstamppot. -
Lekker eten met Pasen? Graag gemakkelijk: brunch- en ontbijtboxen heel populair
Uitgebreide restaurantboxen zijn dit jaar erg populair voor op de paastafel. Nu eetgelegenheden gedwongen dicht zijn, bieden de luxe maaltijdpakketten horecaondernemers een kans om toch nog wat geld te verdienen. Vooral brunch- en ontbijtboxen verkopen goed, melden restaurantplatforms. -
PREMIUM
Inspiratieloos met koken? Deze Utrechtse chefs geven hun geheimen prijs in speciaal kookboek
De recepten van Utrechtse restaurants zijn niet langer meer het geheim van de chefs. De Utrechtse Kiki Mossink (28) en Nadia Khaleghi (31) van de Horecaburgemeester hebben van veertig eetplekken in de stad hun favoriete recept gevraagd. Deze zijn gebundeld in een kookboek, waarvan de opbrengst naar de noodlijdende horecazaken gaat. -
PREMIUMKoken & eten
Dadelkoning Isam wil Nederland verliefd laten worden op dadels: ‘Veel gezonder dan al dat snoepgoed’
Dadels zijn in Nederland nu nog vooral populair onder moslims. Die kennen echter met name de dadels uit Algerije en Tunesië, terwijl er tientallen andere soorten zijn die hier nauwelijks bekend zijn. De Haagse ondernemer Isam Naimi wil daar verandering in brengen. ,,Ik wil dat heel Nederland ze gaat eten.’’
-
PREMIUMVIDEO
Jordi (26), maker van de beste bonbon van ons land: 'Ik wil ze gaan verkopen vanuit huis’
Jordi van Eden uit Dordrecht is de winnaar van de Beste Bonbon van Nederland 2021. De vakjury loofde zijn bonbon vooral vanwege het rijke smaakpalet. ,,Ik dacht: ik meld me gewoon aan. Dat ik uitgekozen zou worden had ik niet verwacht.’’ -
PREMIUMKoken & eten
Borrelen en wijn proeven achter je laptop: waarschijnlijk een blijvertje na de crisis
Wie een jaar geleden had gezegd dat we massaal achter de computer zouden schuiven voor online borrels en wijnproeverijen, had je misschien recht in het gezicht uitgelachen. Inmiddels weten we wel beter. Online wijn proeven is booming. ,,Het voordeel is dat iedereen kan meedoen.” -
Wat Eten We Vandaag: Rösti met spinazie, feta en avocadospread
Houd je van rösti? Dan is dit recept een echte aanrader! In dit gerecht wordt de rösti gemaakt met aardappel en wortelen. Voeg zelfgemaakte avocadospread, spinazie en feta toe en smullen maar.