Wat Eten We Vandaag: Risotto van orzo met ossenhaaspuntjes
Door de orzo te bereiden als een risotto in plaats van te koken, krijgt het een romige volle smaak en neemt het de smaak van de bouillon helemaal op. Wij serveren de orzo met ossenhaaspuntjes, spinazie, geroosterde cherrytomaatjes en feta. Een heerlijke combinatie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 200 gr ossenhaaspuntjes
- 2 tl peper
- 2 tl zout
- 1 el ongezouten roomboter
- 200 gr cherrytomaatjes
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 150 gr orzo
- 300 ml groentebouillon
- 400 gr spinazie
- 100 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Dit Parijse topterras is trekpleister voor toeristen en draait jaaromzet van 12 miljoen euro
Twee Amerikaanse vrouwen voelen zich eventjes op-en-top Parisiennes. Ze hebben een assortiment Franse kaasjes voor zich, nippen aan hun witte wijn, en kijken met modieuze zonnebrillen op hun neus naar de voorbijgangers op de zonovergoten Boulevard Saint-Germain. -
PREMIUM
Na je vijftigste op zoek naar een nieuwe baan: zo verging het Erik en Jan
Nederland telt een recordaantal openstaande vacatures, maar toch ervaren veel oudere werkzoekenden problemen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Erik Kuiper en Jan Elzen moesten beiden opnieuw solliciteren na hun vijftigste. Dit zijn hun ervaringen. -
PREMIUM
Nóóit meer Big Mac, Rusland stort zich op eigen burger met friet: ‘Een historische dag’
Vaarwel Big Mac, hallo Dubbele Burger! In Rusland zijn zondag de eerste fastfoodrestaurants geopend die McDonald’s moeten doen vergeten. -
Wat Eten We Vandaag: Pompoen-aardappelschotel met kip uit de airfryer
Deze pompoen-aardappelschotel met kip is makkelijk te maken en past ontzettend goed bij de tijd van het jaar. De combinatie van pompoen en aardappel geeft de schotel veel body en het ook erg lekker. Extra handig: alle ingrediënten bereid je simpel in de airfryer. -
Dit worden deze zomer de populairste drankjes op het terras
De zomer is begonnen en dat betekent dat er (hopelijk) veel zonnige dagen op het terras in het verschiet liggen. Bestellen we dan massaal rosé, sangria of toch iets heel anders? De Vlaamse culinair trendwatcher Saskia Neirinckx vertelt welke zomerse drankjes dit jaar furore maken.
-
Wat Eten We Vandaag: Romige bloemkoolsoep met tofu en salsa verde
Deze bloemkoolsoep is super romig en zacht door de toegevoegde tofu. Een techniek die je niet veel ziet, maar als je dit eenmaal hebt geproefd dan wil je niet anders meer. De Italiaanse salsa verde geeft een frisse touch aan het gerecht. -
Zo voorkom je een hoge telefoonrekening tijdens de vakantie
Niks zo vervelend als een gepeperde telefoonrekening op je mat, net als je thuiskomt van een ontspannende vakantie. Hoe zit het met je internetverbruik in het buitenland: moet je nou op je MB’s letten, of niet? -
Mijn bevalling
Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.