Risotto met spinazie à la crème
Volledig scherm
Risotto met spinazie à la crème © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Risotto met spinazie à la crème

Spinazie à la crème maar dan zelfgemaakt. We maken er een romige risotto van en toppen ‘m traditiegetrouw af met een gekookt eitje. Smakelijk!

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 300 g risotto rijst
- 1 ui gesnipperd
- 2 tenen knoflook fijngehakt
- 600 ml groentebouillon
- 150 ml kookroom
- 500 gr spinazie
- 4 eieren hardgekookt
- 50 gr parmezaanse kaas geraspt
- 1 el roomboter ongezouten
- olijfolie
- peper en zout

Benodigdheden
ondiepe braadpan, hoge kookpan, draadspaan, soeplepel

Risotto met spinazie à la crème
Volledig scherm
Risotto met spinazie à la crème © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.