Wat Eten We Vandaag: Risotto met pompoen en pangasiusfilet
Met risotto zijn veel variaties mogelijk, denk maar aan een vegetarische risotto of juist met vlees of vis. In dit recept gaan wij voor een heerlijke risotto met muskaatpompoen en pangasiusfilet.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 55 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 300 gr (muskaat)pompoen, in blokjes
- 1 tl chilipoeder
- 3 el olijfolie
- 1 ui
- 1 tl kerriepoeder
- 150 gr risottorijst
- 50 ml witte wijn
- 400 ml groentebouillon
- 2 pangasiusfilets
- 7 gr kruidenmix voor vis
- 70 gr rucola
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Mangokip met kokosrijst
Mango en kokos is een combinatie die niet alleen goed werkt in zoete gerechten, het is ook absoluut het proberen waard als avondmaaltijd! In dit gerecht serveren we heerlijke mangokip met kokosrijst. -
Potjes kruiden waar mogelijk glas in zit, illegaal weer in de handel
Potjes met kruiden die vorig jaar uit de schappen zijn gehaald omdat in de potjes mogelijk glas zit, zijn opnieuw op de markt verschenen. Het gaat om kruiden van het merk Verstegen. De potjes zijn kennelijk niet vernietigd, zo blijkt uit een strafrechtelijk onderzoek. -
Wat Eten We Vandaag: Couscous met pompoen en ansjovis
Ansjovis in blik is de ideale smaakmaker in dit couscousgerecht, waarvan wij altijd een blikje in huis hebben. Naast dat ansjovis heerlijk is door een salade, voegen wij het ook vaak toe aan pasta’s of pizza’s. -
Wat Eten We Vandaag: Wrap met köfte in paprikasaus
Deze köfte, ofwel gekruid gehakt, maak je gemakkelijk zelf. Wij kruiden het gehakt met ras el hanout kruiden, een Marokkaans kruidenmengsel van soms twintig of zelfs meer specerijen. Heerlijk op een wrap met een home-made paprikasaus. -
PREMIUMKoken & eten
Zijn asperges lustopwekkend? Vijf feiten en fabels over het witte goud
Bij sommige boeren vind je ze al, maar donderdag begint het aspergeseizoen echt. Dan zijn we weer even in de ban van de groente waarover veel mythes bestaan.
-
Het is kaasfonduedag: zo maak je een heerlijke met vijf kazen
Met het koude weer is er bijna niets gezelliger dan met zijn allen rondom een pan kaasfondue zitten. Deze kaasfondue bevat wel vijf verschillende soorten kazen. Vandaag is er een extra goede reden om deze op tafel te zetten, want het is Dag van de kaasfondue! -
PREMIUMKoken & eten
Les van de expert: deze messen heb je absoluut (niet) nodig
De basis van een goede messenset bestaat uit vier of vijf stuks en kun je verder uitbreiden. Expert Jaap Moes legt uit hoe je al die messen gebruikt. -
Koken & eten
Zakjes ketchup in VS niet aan te slepen door massaal bestellen van takeaway
Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn veel horecazaken overgeschakeld op takeaway. Nu dreigt er een tekort aan zakjes met tomatenketchup in de Verenigde Staten, waar het sausje razend populair is. De productie bij Kraft Heinz Co. draait op volle toeren, maar het bedrijf kan het aantal bestellingen niet bijhouden.