Wat Eten We Vandaag: Red velvet naked cake met rood fruit
Red velvet cakes zijn niet meer weg te denken! De roodgekleurde cake is al in vele vormen terug te vinden, maar wij steken ‘m in een nieuw jasje met deze naked layer cake. De taart bestaat uit meerdere lagen met een romige vulling en vers fruit. Dat is genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 50 minuten (+ 85 minuten wachttijd)
Aantal porties: 16
Categorie: bakken
Ingrediënten cake:
- 2 pakken Red velvet cakemix à 293 gr
- 4 eieren
- 200 ml verse slagroom
- 20 gr boter
- 2 el bloem
Ingrediënten vulling en topping:
- 300 ml verse slagroom
- 200 gr verse roomkaas
- 4 el citroensap
- 6 el frambozenjam
- 10 aardbeien, gehalveerd
- 1 takje rode bessen
- 70 gr blauwe bessen
- 14 frambozen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-witte chocolade kwarktaart bites
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta guacamole
Je kent het vast wel: guacamole. Een heerlijke dip van avocado, tomaat, rode ui, limoen en koriander uit het zonnige Mexico. Maar wat nou als je deze ingrediënten samenbrengt en verwerkt in een pasta? Het resultaat: een makkelijke, frisse en oh zo lekkere pasta. -
Wat Eten We Vandaag: Zeetong ‘meunière’ met frisse salade
Meunière, letterlijk vertaald ‘de vrouw van de molenaar’, verwijst naar een Franse kooktechniek. De zeetong krijgt een goudbruin korstje doordat deze door de bloem wordt gehaald. Heerlijk samen met de saus van boter en een frisse salade met appel. -
Wat Eten We Vandaag: Upside-down rabarbercake
Rabarber is een echte vitaminebom: rabarber bevat onder andere vitamine B, C en K én veel vezels. Goed voor onder andere je spijsvertering en immuunsysteem, maar bovenal erg lekker door de friszure smaak. Wij verwerken rabarber in deze heerlijke cake, maar dan op z’n kop. -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.
-
PREMIUM3
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
-
-
PREMIUM
Smaakpapillen van fijnproevers volop gekieteld tijdens Bergse ProefMei: ‘Verder kijken dan ansjovis’
ProefMei draait traditioneel om de drie A's. Asperges, aardbeien en ansjovis. Maar de kans is groot dat die ziltige visjes de Oosterschelde ook dit jaar niet weten te vinden. ,,We moeten ons niet blindstaren op de ansjovis, deze regio heeft zoveel meer te bieden”, zegt chef-kok René Vermeulen.Bergen op Zoom -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger.