Wat Eten We Vandaag: Pizzatosti met salami
Het recept voor deze pizzatosti met salami is bijna geen recept te noemen. Maar dat hoeft ook niet altijd toch? Als je zin hebt in een snelle lunch is deze pizza tosti perfect!
Recept voor 2 tosti’s
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 75 ml tomatenfrito
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 tl basilicum
- 3 plakjes salami
- 2 plakken kaas
- 1 bol mozzarella
- 4 boterhammen
- halve (rode) ui
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com
Eet smakelijk!
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Op www.lekkerensimpel.com vind je tussen meer dan 3.000 recepten ongetwijfeld hét antwoord.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Fish & Chips met bierbeslag en ravigottesaus
Voor de lekkerste fish & chips gebruik je bierbeslag om de witvis in te dompelen. Welke biersoort dat is kun je mee experimenteren: bokbier in de herfst of een witbier voor de warmere dagen. -
Wat Eten We Vandaag: Kip Hawaii met rijst
Al moeten we het eigenlijk kip in zoetzure saus met ananas noemen. Maar iets met ananas wordt al gauw ‘Hawaii’ genoemd. Hoe je het ook wilt noemen: lekker is het. -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Wat Eten We Vandaag: Sushi bowl met krokante kip
Zin in sushi, maar geen zin om al de moeite te doen om er prachtige rollen van te draaien? Probeer dan een sushi bowl. Wel de heerlijke smaak, maar met minimale inspanning. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde zoete aardappel op Mexicaanse wijze
Een avondmaaltijd boordevol groenten? Dan is dit recept een aanrader. De kidneybonen bovendien zorgen voor een voldaan gevoel en zijn een goede bron van vezels en eiwitten. -
-
-
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
Wat Eten We Vandaag: Aardappel-pompoenfrittata met Taleggio
Fritatta komt uit de Italiaanse keuken en is vergelijkbaar met de Spaanse aardappeltortilla. Het gerecht is een goedgevulde omelet, en leent zich uitstekend om overgebleven ingrediënten in te verwerken.