Wat Eten We Vandaag: Pizza calzone met salami en ricotta
Een echte klassieker en zó leuk om zelf te maken! Pizza calzone is een stuk minder moeilijk dan het eruit ziet. Wij loodsen je er stap voor stap doorheen.
Voor 1 pizza
30 minuten
Ingrediënten
- 1 pomodori tomaat, in blokjes gesneden
- 100 g ricotta
- 100 g mozzarella, in blokjes gesneden
- 40 g salami, in kleine blokjes gesneden
- 2 takken basilicum, blaadjes fijngesneden
- 2 eetl olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, geraspt
- peper en zout, naar smaak
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Home Made Chefs is hét kookplatform voor iedereen die van koken houdt. De lekkerste kookfilmpjes, recepten en foodtips. Eigenaar is 24Kitchen-chef Danny Jansen. Bekijk alle recepten op www.homemadechefs.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMvoor jou geproefd
Groentechips: is het een goed alternatief voor een gewoon chippie?
Groentechips lijken gezond. Er zit immers groente in, toch? Maar is dat wel echt zo? En voor welke fiets je nét dat blokje om? We trekken vijf zakken open en laten ons deskundige, driekoppig panel testen op kraak en smaak. -
PREMIUM
Hippe drank nu ook in biervorm: ‘Limoncello thuis maken? Op Google ga je het recept niet vinden’
Wat begon als een limoncello-experiment in de kelder van zijn restaurant in Voorschoten, is nu een nieuw zomers biertje van Westlands/Haagse makelij. Westlander Mart Kamp heeft met zijn Lemon Spirit de handen ineen geslagen met de Haagse brouwerij Kompaan. -
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs. -
Wat Eten We Vandaag: Shepherd's pie met bloemkoolpuree
Een ovenschotel met maar weinig koolhydraten door het gebruik van bloemkool. Vlees met veel groenten, afgetopt met een krokant gebakken bloemkoolpuree. Comfort food ten top. -
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg?
-
PREMIUM
Berlijn, Barcelona en Marokko: zo gaat Femke (49) elk jaar gratis op vakantie
Je moet je huis netjes en schoon achterlaten voordat je vertrekt, maar dan kun je gratis vakantie vieren in het huis van een ander. Femke Breukels uit Utrecht is fanatiek huizenruiler: ,,We hebben al 10.000 euro bespaard.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Traybake met kabeljauw en mediterrane groenten
Een heerlijk, en vooral lekker makkelijk recept. De oven doet immers het meeste werk. En lekker gezond door de grote hoeveelheid groenten. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprikasoep met geroosterde cashewnoten
Dit is een heerlijke soep met geroosterde groenten, die ook nog eens gemakkelijk is om te maken, want de oven doet het meeste werk voor je. De soep krijgt een lekkere romige smaak door de geroosterde cashewnootjes. Kortom: een verrassend gerecht om te serveren.