Eatertainment
Volledig scherm
Eatertainment © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Pittig gekruide kippenvleugeltjes

Dit recept is afgeleid van tandoori chicken, een typisch gerecht uit India. Door kippenvleugeltjes te gebruiken in plaats van kippenbouten is dit recept heerlijk als borrelhapje of bijgerecht. De pittige smaak komt van de zelfgemaakte marinade van diverse kruiden.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’
  2. Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop
    Koken & Eten

    Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop

    Enthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik, nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”