Wat Eten We Vandaag: Perencrumble
Crumble is een gebak gemaakt van fruit en kruimeldeeg. Voor deze heerlijke vegan crumble met peer en kaneel zijn slechts zes ingrediënten nodig. Heerlijk als warm dessert met een bolletje ijs.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 20 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 2 peren
- 1 el kaneelpoeder
- 3 el kristalsuiker
- 2 el ahornsiroop
- 65 gr amandelmeel
- 30 gr (plantaardige) boter
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Oreo baked oats
De structuur van baked oats, oftewel gebakken havermout, lijkt een beetje op die van cake. Daarom is dit bakgerecht niet alleen lekker als ontbijt, maar ook als een smaakvolle traktatie. Voeg ook nog eens Oreo-koekjes toe en je hebt een feestelijk dessert. -
Koken & Eten
Minder je met brood en pasta, dan passen deze vijf recepten goed bij jouw eetwijze
Afgelopen maand zochten we weer meer naar diëten. Ook koolhydraatarme recepten staan in de belangstelling. Eet jij ook minder koolhydraten, probeer dan zeker deze recepten van Eatertainment. De meeste zijn makkelijk en snel klaar te maken. -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
PREMIUM
Kaas slecht voor je? Het is juist wél gezond, blijkt uit nieuw onderzoek (zelfs volvette kaas)
Kaas, wie is er niet groot mee geworden? Maar kaas heeft inmiddels ook een bedenkelijk imago gekregen: te vet en te zout. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat het juist gezond is. Dat is natuurlijk ‘kaassie’ voor kaashandelaren in het Groene Hart. De kaasvlag kan uit.
-
Wat Eten We Vandaag: Chai pumpkin crème brûlée
De warme, romige smaak van pompoen gaat heel goed samen met de kruidige chai. Ga eens voor deze combinatie in de vorm van crème brûlée en je wilt niet meer anders. Bovendien is deze crème brûlée supermakkelijk te maken, je hebt er alleen een beetje geduld voor nodig. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Italiaanse cantuccini met amandelen en pistachenoten
Heerlijke Italiaanse koekjes met knapperige amandelen en pistachenoten. Perfect voor bij de koffie of thee. Als de koekjes net uit de oven komen zijn ze nog zacht aan de binnenkant. Laat ze dus even rusten als je liefhebber bent van een knapperige bite. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels.