Wat Eten We Vandaag: Peanutbutter brownies
Brownies zijn altijd al een goed idee, maar vandaag nóg beter. Deze variant combineert brownies namelijk met zelfgemaakte pindakaascrème. Wij raden aan om extra veel te maken, want hier blijf je van eten!
Ingrediënten (voor 20 stukken):
- 185 g roomboter
- 185 g pure chocolade
- 3 eieren
- 250 g fijne kristalsuiker
- 80 g bloem
- 100 g cacaopoeder
- 150 g melkchocolade
- Zout
- 2 el naturel pindakaas
- 3 à 4 el pinda’s
- 40 g chocoladepretzels
Pindakaascrème
- 75 g zachte gezouten roomboter
- 275 g pindakaas met kokos
- 150 g poedersuiker
- 75 ml slagroom
Benodigdheden:
- Vierkante vorm van 23 cm, bakpapier, keukenmachine of handmixer
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta carbonara
Een van de klassiekers onder pasta is de pasta carbonara. Vaak wordt deze bereid met room, maar volgens het klassieke Italiaanse recept wordt het gerecht gemaakt met ei en kaas. Simpel, maar ongekend lekker. -
Waarom je niet te hard moet werken voor je op vakantie gaat
Gedragspsycholoog Chantal van der Leest bekijkt onze gedragingen op de werkvloer: wie of wat bepaalt onze dagelijkse beslissingen? Vandaag: voorpret. -
PREMIUMKoken & Eten
Haring is vetter (en duurder dan vorig jaar): Hollandse Nieuwe zorgt weer voor rijen bij de viswinkels
Vanaf woensdag eten we weer onze vertrouwde Hollandse Nieuwe. Lekker vet. De viswinkels verdienen goed aan de Clupea harengus, net als de supermarkten. Hij is wel duurder dan vorig jaar door de gestegen kosten. -
De beste consoles voor op de achterbank
Het is zomer en dat betekent voor veel gezinnen een lange reis met de auto richting de vakantiebestemming. Wil je die rit iets comfortabeler maken of zit jouw kroost niet te wachten op zes uur lang ‘ik zie wat jij niet ziet’ spelen? Zorg dan dat je een handheld of draagbare spelcomputer meeneemt. -
Wat Eten We Vandaag: Schnitzelsandwich met appelsalsa en dragonmayonaise
Schnitzel is niet alleen lekker met aardappel, maar ook als sandwich kun je er enorm van genieten. Dat bewijst Hugo Kennis met deze heerlijke, vullende schnitzelsandwich.
-
PREMIUM
Goedkoper op vakantie met een hybride die sneller laadt? Zo (on)zinnig is dat
Steeds meer plug-in hybrides hebben een CCS-laadpoort, waarmee je tussendoor sneller kunt laden en – in theorie – veel meer op stroom kunt rijden. Kun je daarmee echt brandstof (en geld) besparen door onderweg zoveel mogelijk te ‘stekkeren’? We nemen de proef op de som richting Zuid-Frankrijk. -
Wat Eten We Vandaag?: Chicken pot pie
-
Video
Oesters, asperges, chocolade: kun je zin krijgen in seks van eten?
We kunnen nog een paar weken genieten van asperges. Een lustopwekkende groente, als je verhalen daarover mag geloven. Maar bestaat er wel zoiets als eten waar je opgewonden van wordt? En hoe werkt dat dan?