Volledig scherm
Pasta alla Norma © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Pasta alla Norma

Een klassiek Italiaans gerecht. Om nog preciezer te zijn een uit de Siciliaanse keuken. En zoals we weten worden goede pasta’s gemaakt met weinig ingrediënten. Wij noemen: tomaat, aubergine en kaas. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 4 
Bereidingstijd: 60 minuten

Pastasaus
- 1200 g tomaten
- 2 uien
- 15 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 12 el olijfolie extra vierge
- 2 tl geconcentreerde tomatenpuree

Pasta
- 200 g dubbel 00 bloem
- 3 eieren
- 3 tl water

Serveren
- Aubergine
- Zout
- Versgemalen peper
- 50 g Parmezaanse kaas

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.