Volledig scherm
Panna cotta met kersensaus © Zoete spruiten

Wat Eten We Vandaag: Panna cotta met kersensaus

Geen fan van panna cotta met Hollandse kersen? Vervang ze dan eens voor bramen of frambozen. Ook kun je balsamico-azijn vervangen door citroensoep. Zo blijf je variëren. 

Nagerecht
6 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
4 blaadjes gelatine (à 2 g)
- 1 vanillestokje
- 300 ml melk
- 50 g suiker
- 300 ml slagroom
- 250 g ontpitte kersen (vers of diepvries)
- 25 g suiker
- 1 à 2 el balsamicoazijn
- 4 kaneelbiscuitjes

Benodigdheden
pureestamper, 6 vormpjes (inhoud 100 ml)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.