Volledig scherm
Opgerolde spinazietaart © Zoete spruiten

Wat Eten We Vandaag: Opgerolde spinazietaart

Een quiche maar dan anders: de opgerolde spinazietaart. De feta is vervangen door ricotta wat de hartige taart een zachte smaak geeft. Serveer als bijgerecht of bij de borrel. 

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 65 minuten

Ingrediënten
450 g spinazie (diepvries)
- 1 ui
- 2-3 tenen knoflook
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g pijnboompitten
- 20 g peterselie
- 50 g boter
- 250 g ricotta
- 1 (biologische) citroen
- zout, versgemalen peper
- 8 vellen filodeeg

Benodigdheden
Zeef, bakkwast, springvorm doorsnede 22 cm, eventueel: knoflookpers

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.