Wat Eten We Vandaag: Noedels met gemarineerde speklapreepjes
Dit snelle, simpele gerecht is ontzettend smaakvol. Door de sesamzaadjes te roosteren en toe te voegen aan de noedels, krijgen deze een verrassend lekkere smaak. De speklapjes marineren we in allerlei smaakmakers voor een ware smaakexplosie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten + 1 uur wachttijd
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 2 speklapjes
- 4 el ketjap
- 2 el gemberpoeder
- 1 el citroensap
- 3 el sesamolie
- 3 el sesamzaadjes
- 2 el olijfolie
- 150 gr mihoen
- 200 gr sugarsnaps
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin. -
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks
Venkel, room en kaas zijn een match made in haven. In dit gerecht zit deze gouden combinatie van ingrediënten verwerkt. Dit ovengerecht maken we af met krieltjes en kip voor een goed gevulde maaltijd. -
PREMIUM
Berlijn, Barcelona en Marokko: zo gaat Femke (49) elk jaar gratis op vakantie
Je moet je huis netjes en schoon achterlaten voordat je vertrekt, maar dan kun je gratis vakantie vieren in het huis van een ander. Femke Breukels uit Utrecht is fanatiek huizenruiler: ,,We hebben al 10.000 euro bespaard.’’ -
koken&eten
Cola zit vol met suiker, maar zijn de light-varianten dan een gezondere keuze?
Van light tot zero en van ‘normale’ cola tot cola’s met smaken als vanille of cherry: de schappen in supermarkten liggen vol met allerlei soorten cola. Maar welke cola kun je het beste drinken als je wilt gaan voor de minst ongezonde optie? En maakt het nog uit of je voor Pepsi, Coca-Cola of gewoon een huismerk kiest? -
PREMIUMKoken & Eten
Bubble tea populair bij jongeren: ‘Doet het goed op sociale media’
Bubblethee is een drankje van de toekomst als we de trendwatchers mogen geloven. Wat zit er in en welke smaak is populair? Deze experts weten er het fijne van.
-
PREMIUM
In deze Brabantse restaurants eet je volgende week zoutloos: ‘Pure producten hebben al genoeg smaak’
Eet minder zout en wees zuinig op je nieren. Dat is in het kort de boodschap die de Nierstichting wil uitdragen met een campagne die loopt van 9 tot en met 15 mei. Want ook zoutloze gerechten kunnen smaakvol zijn, is de filosofie. Veertien Brabantse restaurants doen mee aan de actie. ,,Goeie, pure producten hebben van zichzelf al genoeg smaak.” -
Wat Eten We Vandaag: Toast met champignons, spinazie & feta
Wil jij meer groenten eten? Krijg een goede portie vitaminen binnen tijdens de lunch met deze toast met champignons, spinazie en feta. Supersimpel om te maken en ideaal, want je hebt gelijk meer dan de helft van je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen. -
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg?