Wat Eten We Vandaag: No bake citroen cheesecake met frambozensaus
Deze citroen cheesecake is om je vingers bij af te likken. Het mooiste van allemaal: deze cheesecake hoeft niet in de oven. Laat de heerlijke cheesecake met speculaasbodem en frambozensaus opstijven in de koelkast en je kunt binnen de kortste tijd genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ minimaal 4 uur wachttijd)
Aantal porties: 12
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 50 gr diepvries frambozen
- 1 tl + 4 el agavesiroop
- 250 gr speculaas
- 80 gr ongezouten roomboter, gesmolten
- 350 ml slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- 300 gr roomkaas
- 2 citroenen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
Warme en frisse smaken voeren de boventoon in deze muffins. Als er wat kruimeltjes overblijven kun je deze prima bewaren in de koelkast om er wat anders mee te maken. Wat dacht je van kruimels door de yoghurt, over gebak of serveren bij je fruit? -
Wat Eten We Vandaag: Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes
Toe aan een makkelijke AVG-maaltijd? Kies dat voor dit lekkere recept, waarbij de oven het meeste werk doet. De aardappeltjes worden lekker krokant vanbuiten, terwijl de binnenkant zacht blijft. Heerlijk in combinatie met de runderchipolata worstjes en broccoli. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
Wat Eten We Vandaag: Cheeseburger met uienringen en burgersaus
Cheeseburgers en uienringen: dat is toch fantastisch comfort food? Deze heerlijke burgers zijn ook ideaal om te bereiden op de barbecue voor een rokerige smaak. En de uienringen en burgersaus maak je gewoon helemaal zelf.
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-cheesecakejes met mangosaus
Heerlijk zoet én fris, dat zijn deze cheesecakejes met citroen en mangosaus. De bodem is lekker knapperig door de kandijkoek en de cheesecake is heerlijk romig van smaak. Ideaal om mee te nemen. -
Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met gekarameliseerde ananas en mascarpone
Tarte tatin is een dessert dat zijn herkomst vindt in Frankrijk en van origine gemaakt wordt van appel. In deze tropische variant is gekozen voor fris-zoete ananas als alternatief. Heerlijk met een flinke dot romige mascarpone.