Wat Eten We Vandaag: Nachoschotel met verrassende guacamoles
Bij een geslaagde borrel mag een nachoschotel met guacamole niet ontbreken. Met deze 3 verrassende varianten zet je een keer iets anders op tafel. In dit recept vind je een pittige versie voor de liefhebber, maar ook zoete varianten met ananas of granaatappelpitjes.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Porties: 6
Categorie: borrel
Ingrediënten nachoschotel:
- 1 el olijfolie
- 185 gr pulled oats
- 1 zakje taco kruidenmix
- 250 gr tortilla chips
- 100 gr tomatensalsa, mild
- 1 rode ui
- 100 gr maïs, uit blik
- 100 gr gemengde geraspte kaas
Ingrediënten guacamoles:
- 6 rijpe avocado’s
- 3 zakjes guacamole kruidenmix
- 2 el fetakaas
- 1 takje verse koriander
- 2 el granaatappelpitjes
- 1 rode peper
- 2 el mangoblokjes
- 1 rode ui
- 1 middelgrote trostomaat
- 2 el ananasblokjes
- 1 limoen, sap
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
Wat Eten We Vandaag: Citroengras-visspiesjes met noedelsalade
In dit recept dient het citroengras als spies, waardoor de smaak goed wordt opgenomen in de vis. Combineer de spies met een salade van glasnoedels, komkommer en een zelfgemaakte dressing voor een complete maaltijd. -
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties. -
PREMIUMMet video
Statiegeld op blikjes, zo krijg je je geld terug
Na de kleine plastic flesjes zijn nu de blikjes aan de beurt. Vanaf deze week betaal je daar ook 15 cent statiegeld voor. Maar waar is dat goed voor en ook niet onbelangrijk: hoe krijg je je centjes weer terug? -
Wat Eten We Vandaag: Kipspiezen in abrikozenmarinade
Dit gerecht is geïnspireerd op het Zuid-Afrikaanse gerecht sosaties. In plaats van lamsvlees rijgen we kipstukjes aan de spies. Heerlijk in combinatie met de zoete smaak van de abrikozenmarinade. Serveer de spiezen met rijst of couscous voor een complete maaltijd.
-
Wat Eten We Vandaag: Honingcake met noten
Heerlijk: voor deze cake zijn slechts vijf ingrediënten nodig, en grote kans dat je die al in huis hebt. -
-
-
PREMIUMHeel Holland Bakt
Zineb schopte het tot HHB-finale: ‘Bakken was therapeutisch toen moeder overleed’
Koken en bakken voor een groep mensen kan zenuwslopend zijn, maar Zineb El Moudden (36) bakte voor drie miljoen mensen in de finale van Heel Holland Bakt. ,,Mijn droom is mijn eigen kookboek uit te brengen en een studio te hebben waar ik workshops aan mensen kan geven. Gezelschap en goed eten maken mensen gelukkig.’’Alphen aan den Rijn -
Wat Eten We Vandaag: Parmezaan-kipnuggets uit de airfryer met spicy mayonaise en citroendip
Zelf kipnuggets maken is helemaal niet moeilijk is en ook nog eens veel lekkerder dan een kant-en-klare diepvriesvariant. Deze Parmezaan kipnuggets uit de aifryer met zelfgemaakte spicy mayonaise en citroendip zijn ideaal voor het weekend.