Wat Eten We Vandaag: Loaded papadums met mango, avocado en rivierkreeftjes
Papadums zijn dunne, krokante wraps en komen oorspronkelijk uit India. Daar worden ze doorgaans geserveerd als begeleider van een curry, maar in dit recept staat de papadum centraal. We toppen de wraps af met mango, avocado, rivierkreeftjes en limoenmayonaise.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- ½ limoen
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- 100 gr rivierkreeftjes
- 2 el mayonaise
- 1 mango
- 1 avocado
- 1 puntpaprika
- 4 papadums
- 1 el sriracha
- 2 bosuitjes
- ½ el zwarte sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment-recepten en -inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Koken & Eten
Minder afwas en lekker makkelijk: vijf gerechten waarbij de oven het meeste werk doet
Als er iets makkelijk is, dan is het wel een maaltijd die je in één pan of ovenschotel kunt bereiden. Scheelt ook weer in de afwas. -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels. -
Wat Eten We Vandaag: Griekse traybake
Misschien ken je hem nog? De pasta die viraal ging op TikTok. Dit gerecht is een afgeleide daarvan. Met wat groente, een smaakvolle olie, aardappeltjes en een flink stuk feta kun je binnen een half uur een smakelijk gerecht op tafel toveren.
-
Wat Eten We Vandaag: Kip tandoori traybake
Gemakkelijk en snel iets op tafel toveren? Ga dan voor een traybake. Je snijdt al je favoriete ingrediënten, legt het geheel op een bakplaat en schuift deze zo de oven in. Vanavond: een kip tandoori traybake. Kip tandoori is een traditioneel Indiaas gerecht, waarbij de kip wordt gemarineerd in yoghurt en diverse kruiden. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Noedels, bloemkool en paksoi in rode curry
Curry’s zijn ideaal als je wilt variëren met groente. Nog wat groente over – zoals courgette, broccoli of witlof? Dan kun je deze natuurlijk óók gebruiken, in plaats van de bloemkool of shiitake uit dit recept. -
PREMIUMKoken & Eten
Stephanie (22) liet 250.000 suikervrije cocktails in blik aanrukken: ‘Doel is om marktleider te worden’
Stephanie Troost (22) deed met haar Lica Drinks een gooi naar de titel ‘Meest Veelbelovende Jonge Ondernemer 2022'. Het bleef bij een nominatie, maar haar pre-mixed cocktails zonder toegevoegde suikers gaan als een speer. Troost zegt proost.