Wat Eten We Vandaag: Lasagne van ravioli

Voeg twee favoriete recepten samen en er ontstaat vuurwerk zoals bij de ravioli-lasagne. Om het nog leuker te maken bieden we twee opties. Optie 1: de ravioli haal je lekker snel uit het schap. Optie 2: de ravioli maak je met ons recept. 

Hoofdgerecht: pasta (vlees*)
Aantal personen: 10 tot 12
Bereidingstijd: 105 minuten

Ingrediënten
1-1½ liter passata
- 1 kg ravioli (bijvoorbeeld met vleesvulling)*
- 3-4 bollen mozzarella
- 250 g Pecorino
- olijfolie

Optioneel ravioli zelf maken*
500 g (pasta)bloem + extra voor uitrollen
- 6 eieren
- zout
- olijfolie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 bosje bladpeterselie
- 600 g venkelworst

Benodigdheden
lasagneschaal
Optioneel: deegkrabber, spuitzak, rolstok of deegroller, pastamachine, raviolisnijder

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Lasagne van ravioli © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.