Wat Eten We Vandaag: La tartiflette met groene koolkappertjessalade

La tartiflette, je heb het misschien ooit gegeten tijdens een skivakantie in Frankrijk. Het is namelijk een typische winters gerecht is uit de Franse Haute Savoie. Een stevige maaltijd waar je goed van vol zal zitten, perfect voor een rustige avond.

  1. Utrechters fietsen met verpakkingsvrije kar vol noten, pasta en snoep door de stad: ‘Heeft u een potje mee?’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Utrechters fietsen met verpak­kings­vrije kar vol noten, pasta en snoep door de stad: ‘Heeft u een potje mee?’

    Wie na een avondje lekker koken naar de plasticberg op het aanrecht kijkt, zal zich misschien afvragen: dit moet toch anders kunnen? Dat is precies hoe vier twintigers op het idee van hun verpakkingsvrije en reizende supermarkt Loos kwamen. Sinds twee maanden fietsen zij met hun winkel door de stad Utrecht. ,,We moeten iets tegen de plasticvervuiling doen.”