Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Krokante kip met gegrilde zoete aardappel

Maak zelf deze heerlijke krokante kip met cornflakes. In plaats van deze te frituren, bereid je de kip in de oven. Samen met gegrilde zoete aardappel, een frisse komkommersalade en een zelfgemaakte knoflooksaus zet je een lekkere maaltijd op tafel.

  1. Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’
    PREMIUM
    Hoe is het nu met?

    Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’

    Wat een boer niet kent, dat vreet-ie niet. Dat gezegde lijkt niet op te gaan in het boerendorpje Nieuwkoop in Zuid-Holland. Tandoori chicken tikka, king prawn tandoori, chicken dhansak: de Zuid-Aziatische gerechten gaan als warme broodjes over de toonbank. Allemaal dankzij Naveed Malik. ,,De Nederlanders leerden mij: niet piepen, hard werken: dan komt het goed.”