Wat Eten We Vandaag: Knapperige tortilla’s met tomatensalsa
Deze Mexicaanse tortilla’s zet je binnen een handomdraai op tafel. Lekker krokant gebakken en met een pittige salsa: de mini tortilla’s zijn ideaal als borrelhapje. Tomatensalsa over? Deze is ook heerlijk als dip bij de borrel.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 10
Categorie: Borrel
Ingrediënten:
- 1 Spaanse peper
- 1 ui
- 4 rijpe cherrytomaten
- 8 gr verse koriander
- ½ tl zout
- 2 el olie
- 10 kleine tortilla’s
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
-
Wat Eten We Vandaag: Nachoschotel met verrassende guacamoles
Bij een geslaagde borrel mag een nachoschotel met guacamole niet ontbreken. Met deze 3 verrassende varianten zet je een keer iets anders op tafel. In dit recept vind je een pittige versie voor de liefhebber, maar ook zoete varianten met ananas of granaatappelpitjes. -
Wat Eten We Vandaag: Camembert kaasfondue
Met deze camembert maak je een hele makkelijke en snelle kaasfondue. Even in de oven en je kunt de gesmolten kaas serveren met jouw favoriete ingrediënten om te dippen. Ideaal als borrelhapje. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker.
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Saoto soep
Deze soep vindt zijn oorsprong in Suriname en is sterk verwant met de Indonesische Soto Ajam. De soep is door Javaanse migranten die naar Suriname trokken meegenomen en aangepast naar de lokale beschikbare ingrediënten. Je kunt de bouillon serveren met alle ingrediënten erin, maar het leukste is om dit in losse bakjes op tafel te zetten. Zo kan iedereen zijn soep ‘aankleden’ naar eigen smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli
Zin in een makkelijk, maar smaakvol gerecht? Ga dan aan de slag met gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli. Door de kabeljauw te stoven in kruidige kokosmelk, wordt deze heerlijk van smaak en lekker mals.