Wat Eten We Vandaag: Knapperige aardappelsalade met gerookte zalm
Aardappelen, gerookte zalm, waterkers; allemaal ingrediënten van deze heerlijke lauwwarme salade. Deze maaltijdsalade heeft even wat oventijd nodig, maar dan heb je ook een gerecht op tafel waar het hele gezin van kan genieten.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment
Bereidingstijd: 1 uur
Aantal personen: 2
Ingrediënten
-
500 gr krieltjes, met schil
- 50 gr boter
- 2 el olie
-
2 tl rozemarijn
- zout en peper
- ½ teentje knoflook
- 4 el volle yoghurt
- 2 el crème fraîche
-
125 gr gerookte zalmmoot
- 5 gr bieslook
-
75 gr waterkers
-
5 gr tuinkers
- 20 gr Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
De Pollepel thuis Lockdown-hamstertip: diepvriespasta van Holy Ravioli, in een handomdraai een topgerecht
Het einde van de crisis is voor de horeca nog altijd niet in zicht. Toch zijn ondernemers inventief en zetten hun schouders eronder. Bij Holy Ravioli aan het Zwaanshals verkopen ze sinds kort diepgevroren ravioli, met keuze uit bijna twintig verschillende vullingen. Een uitkomst tijdens deze uitzichtloze lockdown. -
Koken & eten Fit met Pascale Naessens: 'Ik heb geen moment honger gehad, maar voelde me wel fitter’
Duizenden lezers van deze site deden mee aan de Pascale Naessens-challenge de afgelopen anderhalve week. De kookboekschrijfster deelde tien dagen lang drie recepten per dag. De recepten bevatten geen snelle koolhydraten, maar wél rijke producten. Vier deelnemers delen hun ervaringen. -
PREMIUM
Koken & eten Carnaval zonder kroegentocht met bier en frikadellen? In dit Brabantse dorp verzonnen ze een list
Carnaval dit jaar voorbij laten gaan? Als het even kan, gaat dat in Deurne niet gebeuren. Daar kun je op 14 februari namelijk met de fiets van afhaalpunt naar afhaalpunt rijden voor een frikandel, een pilsje, confetti en carnavalsmuziek. ‘En alles helemaal coronaproof, natuurlijk.’ -
PREMIUM
Last van Blue Monday? Emilie en Suzan beloven je lekkere gerechten die je kunnen oppeppen
Met hun eenvoudige recepten en activiteiten vliegen de tien dagen quarantaine om, verzekeren de Haagse Emilie Verhaar (23) en voormalig studiemaatje Suzan van Leeuwen (22). Net als die druilerige wintermaanden. Want een beetje optimisme kunnen we deze Blue Monday wel gebruiken. -
Wat Eten We Vandaag: Rode bieten wraps met linzen en cottage cheese
Een gezonde maaltijd, boordevol groenten die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Deze geweldige rode bieten wraps met linzen en cottage cheese zijn binnen no-time klaargemaakt.
-
PREMIUM
halen en brengen Italiaanse hotspot aan Scheveningse haven: eerbetoon aan het vissersdorp met de beroemde kaviaren
Met alles was rekening gehouden. Niet met die vervelende gast corona. Dus blijft het nieuwe restaurant La Liguria nog dicht maar kunnen we al wel naar de mercato in de lucht van zilte zee bij Scheveningen. Dat deden we dus, voor onze rubriek Halen en Brengen. -
Koken & eten Eigenaar van Chinees restaurant is pijnlijk eerlijk over zijn gerechten: ‘Ik ben niet zo'n fan van onze versie’
Chinees restaurant ‘Aunt Dai’ in de Canadese stad Montreal is ineens heel populair door social media. De eigenaar is op de menukaart extreem eerlijk over de gerechten die erop staan. Sinds een klant foto's van de menukaart postte op Twitter komen er meer klanten op het restaurant af. -
Wat Eten We Vandaag: Quinoa-salade in een pot met tonijn en mini-mozzarella
Salad in a jar is een salade die is opgebouwd uit laagjes en wordt gemaakt in een potje (in het Engels ‘jar’). Het voordeel hiervan is dat je het gemakkelijk mee kunt nemen en onderweg kunt opeten zonder dat je salade zompig wordt.