Wat Eten We Vandaag: Knallende oud en nieuw quiches
Nog geen inspiratie voor een lekker oud en nieuw hapje? Ga knallend het jaar uit met deze heerlijke mini quiches met spinazie, mozzarella, tomaat, rode pesto en spekjes. Door de manier waarop je de filodeegvellen neerlegt, presenteer je de quiches in een feestelijke vorm.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 20 stuks
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 20 filodeegvellen, ontdooid
- 1 bol mozzarella
- 5 zongedroogde tomaten
- 5 eieren
- 200 gr spekjes
- 200 gr spinazie
- 100 gr rode pesto
- 30 gr boter
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
Ben jij een samballiefhebber? Dan is deze boter echt iets voor jou. Het voegt iets meer pit toe aan je broodje, tijdens de borrel of gebruik de boter bijvoorbeeld eens op gekookte sperzieboontjes. -
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Chaffles (hartige wafels)
We kennen allemaal de zoete variant, maar wij gaan deze keer voor hartige wafels. Hierbij is kaas het hoofdingrediënt en maken we er chaffles van, een combinatie van cheese en waffle. Helemaal hip en lekker als lunch, tussendoor of zelfs als voorgerecht voor de kerst.
-
Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Varkenshaas met geroosterde pompoen en cranberrysaus
Voor het kerstdiner wil je meestal net iets anders dan normaal op tafel zetten. Met dit torentje van pompoen, pastinaak en varkenshaas, overgoten met een heerlijke cranberrysaus maak je een restaurantwaardig gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Spareribs met honing en balsamico
Malse spareribs die zo van het bot vallen, het geheim zit hem in het langzaam garen van het vlees. Dat doen we op een lage temperatuur, in dit recept met behulp van de slowcooker.