Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 500 gr regenboog wortelmix
- 5 el olijfolie
- Peper en zout
- 1 el kruidenmix voor patat & frites
- 2 grote of 4 kleine bruine afbakbroodjes
- 1 takje dille
- 150 gr kabeljauwfilet
- 1 ei
- 25 gr bloem
- Handje gemengde sla
- ½ rode ui
Ingrediënten dillesaus:
- 1 takje dille
- 3 el mayonaise
- 1 tl olijfolie
- 1 tl limoensap
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pittige makreelcouscous met sugar snaps
-
Wat Eten We Vandaag: Mexicaans garnalenpannetje
De Mexicaanse keuken, wie is er niet dol op? Vandaag gaan we voor een Mexicaans visgerecht. Een garnalenpannetje met veel groenten, geserveerd met tortillawraps. -
Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
Een romige pasta gaat er bij iedereen wel in. Om het gerecht wat koolhydraatarmer te maken, hebben wij gekozen om de spaghetti te vervangen door courgetti, oftewel, courgette in de vorm van pasta. Deze supersnelle courgetti zet je in slechts 15 minuten op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Tomaten uit de oven met tonijn en feta
Gevulde tomaten zijn een leuke variatie op de gevulde courgette of aubergine. De vleestomaten die we gebruiken hebben een volle smaak en zijn ideaal qua formaat om te vullen met je favoriete ingrediënten. -
PREMIUM
Zo ben je de buxusmot te slim af: ‘Timing van de behandeling is cruciaal’
Buxusliefhebbers, let op, de rupsen van de buxusmot zijn al volop aan de vraat. Rond deze tijd verpoppen ze tot mot, met een nieuwe generatie tot gevolg. Ingrijpen is de boodschap! Hoe roep je de plaag een halt toe en houd je je geliefde planten gezond? Tuinexpert Laurence Machiels weet raad: ,,Een feromoonval lokt de mannetjes en kan voorkomen dat de buxusmotten paren.’’
-
lezersvraag
Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel
Deze smaakvolle stamppot zit boordevol groenten. De kruidige smaak van deze stamppot past goed bij de koudere dagen. Door de zoete smaak van de aardappel, valt deze stamppot ook in de smaak bij kinderen. Bovendien staat ’ie binnen een half uurtje op tafel. -
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
Ze voelen geen seksuele aantrekkingskracht, doen niet (vaak) aan seks, maar hebben (soms) wel lustgevoelens. Aseksuelen stuiten op veel onbegrip, maar voelen zich wel bevrijd. ,,Alles kan en mag.” Wanneer ben je aseksueel?