Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Ingelegde zalm met flatbread, kruidenkaas en frisse salade

Deze ingelegde zalm is heerlijk en ideaal om een dag eerder voor te bereiden. Na een dagje wachttijd haal je de zalm uit de koelkast en serveer je deze met het zelfgemaakte flatbread in combinatie met de kruidenkaas en een frisse salade van veldsla en komkommer.

  1. Burgemeester gooit prijswinnend restaurant dicht, nadat eigenaar is aangevallen: ‘We lijden schade’
    PREMIUM

    Burgemees­ter gooit prijswin­nend restaurant dicht, nadat eigenaar is aangeval­len: ‘We lijden schade’

    Drie hechtingen en een dichtgeplakte wond op zijn hoofd herinneren Jamshed Sheikh (35) aan de klap met een hamer die hij afgelopen zaterdag kreeg bij zijn restaurant Burgers & Frites in Rotterdam-Noord. Dat gebeurde tijdens een uit de hand gelopen ruzie tussen drie personeelsleden, van wie hij er één probeerde te beschermen. De grootste mokerslag moest toen nog komen: burgemeester Aboutaleb bepaalde dinsdag dat de zaak twee weken niet open mag.