Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Hartige taart met zalm, Hollandse garnalen en groene asperge

In dit recept voor hartige taart wordt gebruik gemaakt van blindbakbonen: door het deeg eerst te bakken met deze bonen (en zonder vulling) wordt het deeg goed krokant en niet slap. Wij maken deze romige taart met zalm en garnalen, maar de taart kan ook bereid worden met andere vissoorten.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.