Wat Eten We Vandaag: Groentelasagne met roomsaus en blauwe kaas
Lasagne zónder vlees is net zo smaakvol als met. Deze variant met spinazie, ui en courgette bevat je dagelijkse portie groente en nog eens extra pit door de toevoeging van gorgonzola.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 40 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 250 ml kookroom
- 30 gr bloem
- 100 gr gorgonzola
- Peper en zout
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 250 gr verse spinazie
- 100 gr courgette
- 12 lasagnebladen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment-recepten en -inspiratie.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Broodje gado gado
Dit gerecht is een variatie op gado gado, het Indonesische groentegerecht met ei, pindasaus en kroepoek. Lekker voor de lunch, maar ook als avondmaaltijd. -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische tjap tjoy
Tjap tjoy betekent in het Nederlands ‘gemengde groenten’. Wij gaan voor een variant met onder andere kastanjechampignons en witte kool, maar je kunt in principe alle stevige groenten gebruiken die je in huis hebt. -
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
Wat Eten We Vandaag: Italiaanse cantuccini met amandelen en pistachenoten
Heerlijke Italiaanse koekjes met knapperige amandelen en pistachenoten. Perfect voor bij de koffie of thee. Als de koekjes net uit de oven komen zijn ze nog zacht aan de binnenkant. Laat ze dus even rusten als je liefhebber bent van een knapperige bite. -
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
Wat Eten We Vandaag: quiche met sardine en venkel
Deze quiche heeft een zoetzure smaak dankzij de vulling van ui, venkel en sardines. We gebruiken zelfgemaakt deeg. Geen zin of tijd om je eigen deeg te mixen? Koop dan bevroren bladerdeeg. -
-
-
De vier lekkerste manieren om zoete aardappelen te eten
Zoete aardappelen zijn minstens even veelzijdig als de gewone aardappel. Je kunt er frietjes van maken of puree. Of wat denk je van een bakplaatgerecht? Hieronder vind je vier heerlijke manieren om van zoete aardappelen te genieten. -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen