Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Groene gazpacho met croutons

Gazpacho is een typisch Spaans gerecht. Het bijzondere aan deze soep is dat deze koud wordt gegeten. Ideaal voor een warme dag. Wij maken een groene variant met doperwten en komkommer, gegarneerd met zelfgemaakte, knapperige croutons.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.