Wat Eten We Vandaag: Gnocchi met dillepesto en kabeljauw
Met verse dille maak je zelf makkelijk een heerlijke variatie op de klassieke pesto met basilicum. Wij verwerken de pesto in deze maaltijd met gnocchi en witvis.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten pesto:
- 15 gr verse dille
- 35 gr verse spinazie
- 40 gr geroosterde pecannoten
- 1 teentje knoflook
- 1 el citroensap
- 1/2 tl chili vlokken
- 60 ml olijfolie
- 1 el ricotta
- Snufje zout
Ingrediënten:
- 2 kabeljauwfilets
- 40 gr bloem
- 1 groene paprika
- 400 gr gnocchi
- 2 el olie
- 200 gr verse spinazie
- 20 gr boter
- 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Borrelbrood met kaas, knoflook en peterselie
Zin om lekker te borrelen? Dit heerlijke borrelbrood mag niet ontbreken op jouw borrelplank. Het is erg makkelijk te maken en is ook nog eens ontzettend lekker gevuld met verschillende soorten kaas, knoflook en peterselie. -
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
Koken & Eten
Liefhebber Eke proefde duizenden snacks en selecteerde de zes gekste combinaties
Hou jij van gekke combinaties als je iets lekkers smikkelt? Brood met chips of mandarijnen met mosterd? Eke Bosman test al jaren snacks in ons land en koos voor deze site snacks die bizar klinken maar vaak verrassend lekker zijn. -
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen?
-
Wat Eten We Vandaag: Bietenstamppot met geitenkaas en rucola
Met stamppot kun je eindeloos variëren qua ingrediënten. Wij kiezen ditmaal voor een stamppot met typische wintergroenten: rode biet en knolselderij. Lekker met balsamicoazijn en geitenkaas. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Gele curryhummus
Hummus is een voedzame dip en smaakt heerlijk bij een stukje brood of rauwkost. Bovendien is het heel gemakkelijk om zelf maken, zeker met dit recept op basis van kikkererwten, kurkuma en gele currypasta. -
Wat Eten We Vandaag: Bapao met gehakt en gember
Liefhebbers van de Oosterse keuken hebben het ongetwijfeld wel eens gegeten: bapao. De zachte broodjes zijn gemakkelijk zelf te maken met bapaobloem, verkrijgbaar bij de toko. In dit recept vullen we de broodjes met de verrassende combinatie van gehakt en gember.