Wat Eten We Vandaag: Gevulde zalmbonbon met kruidenroomkaas
Een hartige bonbon, dat is nog eens een verrassing. Deze bonbon van gerookte zalm vul je met zelfgemaakte kruidenroomkaas, een gouden combinatie. De bonbon is ideaal als je een wil uitpakken tijdens de lunch, maar kan ook als voorgerecht geserveerd worden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 4
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 200 gr gerookte zalm
- ½ bosje bieslook
- ½ bosje dille + extra ter garnering
- 2 el zongedroogde tomaten
- 1 citroen
- 200 gr roomkaas naturel
- Peper en zout
- 1 el honing
- 1 el grove mosterd
- 4 el olijfolie
- 40 gr veldsla
- 1 avocado
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
Warme en frisse smaken voeren de boventoon in deze muffins. Als er wat kruimeltjes overblijven kun je deze prima bewaren in de koelkast om er wat anders mee te maken. Wat dacht je van kruimels door de yoghurt, over gebak of serveren bij je fruit? -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
Wat Eten We Vandaag: Po’boys met krokante kip en koolsalade
Po’boy is een traditioneel broodje uit Louisiana. Tijdens een staking van trambestuurders in New Orleans deelden twee restauranteigenaren gratis broodjes uit. Deze broodjes werden ‘poor boys’ genoemd, in zuidelijk dialect afgekort naar ‘po’boy’, als verwijzing naar de stakers. -
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
Iedereen drinkt weleens graag een glaasje versgeperst sinaasappelsap, misschien heb jij er op dit moment wel een klaarstaan voor deze zondag. Vaak is fruitsap ook het eerste waar we naar grijpen als we willen afvallen, maar is dat sap wel zo gezond als we denken? Voedingswetenschapper Jana Van Stappen van de Katholieke Universiteit in Leuven legt uit.
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
Makkelijk, lekker en voedzaam. Deze gevulde courgette met couscous en geitenkaas is een heerlijke vegetarische maaltijd. Dankzij de groenten en de volkoren couscous is dit bovendien een verantwoorde en gezonde maaltijd. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.