Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde biefstuk met geroosterde tomatensalade
De entrecote in dit recept marineren we pas ná het bakken. Hierdoor wordt het vlees extra mals. Tip: gebruik verschillende soorten tomaten voor de tomatensalade.
Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4-6
Bereidingstijd: 60 minuten
Ingrediënten
- 500 g entrecote
- 1,2 kg gemengde tomaten
- 1 bosje tijm
- 3 el olijfolie om te bakken
- 1 kleine citroen
- 1 grote teen knoflook
- zout en versgemalen zwarte peper
- 3 el extra vergine olijfolie
- 1 el rodewijnazijn
- zeezoutvlokken
- 4 (zuurdesem)broodjes
Benodigdheden
bakpapier, rasp, grillpan, kwastje
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
PREMIUMKoken & Eten
Welk fruit bevat de meeste vitamine C? Tip: het zijn niet de citroenen
Wie op zoek is naar vitamine C grijpt in de fruitmand al gauw naar citrusvruchten. Waarom is vitamine C zo belangrijk? En bevatten citroenen en sinaasappels ook echt het meeste van de vitamine? -
PREMIUMvraag & antwoord
Alles wat je (niet) wilt weten over de hybride warmtepomp
Wie vanaf 2026 zijn cv-ketel wil vervangen, moet een hybride warmtepomp installeren, zo maakte het kabinet vandaag bekend. Maar past een warmtepomp in elk huis, wat kost-ie en zijn er wel voldoende monteurs? -
Superbespaarder
Jasmina: ‘Door onze buffer hebben we het altijd gered en geen dag zonder eten gezeten’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jasmina Borgeld (36), die van haar moeder leerde om creatief met geld te zijn. -
Wat Eten We Vandaag: Roerbakschotel met ketjap-kip en sperziebonen
Een gemakkelijk roerbakschotel met ketjap-kip uit het kookboek Zoete spruiten. Het perfecte familiemaal voor de maandagavond. Aan tafel!
-
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde aubergine steak met bulgur salade
Wist je dat je aubergine uitstekend kunt marineren? De structuur van aubergine zorgt ervoor dat kruiden helemaal worden opgenomen. Wij maken een aubergine steak met een frisse bulgur salade met tomaat, granaatappelpitjes en een yoghurtsausje. Een heerlijk zomers gerecht voor bij de barbecue. -
Wat Eten We Vandaag: Mac and cheese met broccoli
Een klassiek Amerikaans gerecht. Gebruik voor deze mac and cheese je favoriete groenten. Wij tippen: broccoli, bimi of bloemkool. Ook lekker met een frisse salade. -
Kan 't goedkoper?
Aardappelen fiks duurder geworden, maar met deze tips kun je besparen
De prijzen stijgen, ook die van onze boodschappen. Elke week bekijken we één product. Betaal je er meer voor en is er een manier om te besparen? Vandaag: aardappelen.