Wat Eten We Vandaag: Gegrilde maïskolven met frisse limoenmayonaise
Deze gegrilde maïskolven met limoenmayonaise zijn gebaseerd op de Mexicaanse keuken. Oorspronkelijk een écht streetfood gerecht, maar ook heel lekker om thuis te bereiden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 1 limoen
- 2 el mayonaise
- Mespuntje chilipoeder
- 2 el crème fraîche
- 1 teentje knoflook
- 15 gr Parmezaanse kaas
- 2 maïskolven
- 2 el olie
- Zout
- 2 tl koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
-
Wat Eten We Vandaag: Knoflooknoedels met pittige tempeh
Tempeh is van zichzelf niet zo krachtig van smaak, maar de nootachtige structuur is heerlijk in combinatie met een pikante saus. Deze pittige tempeh wordt geserveerd bij lekkere knoflooknoedels. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
Ben jij een samballiefhebber? Dan is deze boter echt iets voor jou. Het voegt iets meer pit toe aan je broodje, tijdens de borrel of gebruik de boter bijvoorbeeld eens op gekookte sperzieboontjes.
-
PREMIUM
Taco’s met spinazie, chorizo en aardappel
-
-
-
Waarom we massaal eieren verstoppen en meer feitjes die je niet kende over Pasen
Pasen staat voor de deur. Bijna iedereen doet zich in de periode voor Pasen te goed aan chocoladepaaseitjes, maar wat weten we eigenlijk over deze paaslekkernij? -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprika en mango salade
De paprika en mango worden voor deze salade kort gegrild en de walnoten worden geroosterd. Vul de salade aan met grove stukken mozzarella, blokjes avocado en een balsamico dressing en je hebt een heerlijke lunch vol gezonde vetten.