Wat Eten We Vandaag: Entrecote met kruidensalade en smashed aardappels

Dit is zo’n gerecht waar je jezelf (of iemand anders) mee mag verwennen: entrecote met een kruidensalade en krokante aardappels. Oftewel, een AVG deluxe. 

Ingrediënten

Aardappels
600 g kleine kruimige aardappels, eventueel voorgekookt
- 4 el olijfolie
- peper en zout

Entrecote
1 el rodewijnazijn
- 4 el olijfolie
- ½ bos peterselie
- ½ bos koriander
- ½ bos munt
- 4 entrecotes
- 50 g koude boter
- 1 sjalot
- 3 takjes tijm
- 200 ml rode wijn

Sperziebonen
600 g sperziebonen
- zout

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Entrecote met kruidensalade en smashed aardappels © 24Kitchen