Volledig scherm
Empanadas met chorizo en rundvlees © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Empanadas met chorizo en rundvlees

Het is weekend, en dus feest! Dat vieren we met empanadas. Dit gevulde deegwaar heeft zijn naam te danken aan het Spaanse werkwoord ‘empanar’ wat ‘inpakken’ betekent.

Hoofdgerecht: vlees
Porties: 10
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

Deeg
500 g bloem
- 200 g boter
- 160 ml koud water
- 1 ei
- 1 mespuntje zout

Vulling
1 rode paprika
- 6 bosuitjes
- 100 g chorizo
- 200 g gaargestoofd rundvlees
- 2 aardappels
- Zout
- versgemalen peper
- tabasco

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.