Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel
Dit ijsje is onweerstaanbaar lekker. Karamel, chocolade, koek, vanille-ijs en mango. Je kunt ook kant-en-klare karamelsaus gebruiken, maar zelf dulce-de-leche maken is zo lekker! Trek hier wel minimaal 3 uur tijd voor uit.
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 3,5 uur
Ingrediënten
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 650 g vanille-ijs
- 6 biscuitjes, verkruimeld
- 100 g pure chocolade, gehakte in fijne stukken
- 1 mango in blokjes
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Home Made Chefs is hét kookplatform voor iedereen die van koken houdt. De lekkerste kookfilmpjes, recepten en foodtips. Eigenaar is 24Kitchen-chef Danny Jansen. Bekijk alle recepten op www.homemadechefs.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Piri piri drumsticks met gegrilde paprika
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
Wat Eten We Vandaag: Zalm in honingsaus
De zalm wordt boterzacht wanneer deze langzaam gebakken wordt in olijfolie, roomboter en honing. Eenvoudig en snel te maken, dus ideaal voor op een doordeweekse dag. -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker.
-
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: M&M's cheesecake
Aan een cheesecake kun je allerlei lekkernijen toevoegen. In dit geval: M&M’s! Je bereidt deze feestelijke cake zonder oven, dat is wel zo makkelijk. -
Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème
Het seizoen van het witte goud gaat van start. Tijd om de seizoensgroenten in huis te halen en aan de slag te gaan met witte asperges. In dit recept serveren we de asperges op een frisse doperwtencrème. Maak de stapel verder af met malse varkenshaas en een kervelsaus.