Wat Eten We Vandaag: Chocolate chip cookies
Houd jij van verse koekjes, maar heb je niet altijd zin om in de keuken te staan? Dan is meal preppen dé oplossing voor jou. Zo kun je op elk moment van de dag het deeg laten ontdooien en binnen 15 minuten van een warm vers koekje genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 25 stuks
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 200 gr ongezouten boter, koud
- 170 gr bruine suiker
- 160 gr suiker
- 1 vanillestokje (of 1/4 tl vanille extract)
- 2 el melk
- 1 ei
- 300 gr bloem
- 1/4 tl bakpoeder
- 1/4 tl baksoda
- 1/4 tl zout
- 1/4 tl kaneel
- 200 gr pure chocolade
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
We moeten meer bewegen
Waarom het helemaal niet erg is om je tijdens je vakantie te laten gaan
We moeten meer bewegen. Hoe vind je de sport die het best bij je past? Gezondheidsjournalist Tijn Elferink en gedragswetenschapper Johnny Buivenga gaan op zoek naar de voor- en nadelen van verschillende sporten. In deel 20: met deze tips van Arie Boomsma kom je je vakantie leuk en actief door. -
Wat Eten We Vandaag: Orecchiette pasta met harissa kipgehaktballetjes
Deze zelfgemaakte kipgehaktballetjes met harissa pasta zijn ontzettend smaakvol én heel makkelijk te maken. Bovendien zijn ze heerlijk in combinatie met orecchiette pasta en een zelfgemaakte tomatensalsa. -
Rauwe groenten, kaneel, ananas: wat kun je écht beter laten staan als je zwanger bent?
Eten wordt een tikkeltje ingewikkelder als je zwanger bent. ,,Sommige vrouwen zijn zo bezorgd dat ze rauwe groenten negen maanden lang van hun bord bannen”, vertelt gynaecoloog Ronald Devlieger. Maar zijn die groenten dan echt zo slecht voor de baby? En hoe zit het met kaas, koffie, alcohol en voedingssupplementen? Devlieger zet alles op een rijtje. -
Wat Eten We Vandaag: Sinaasappeltiramisu
Sinaasappel in een tiramisu? Jazeker. De frisse sinaasappel gaat perfect samen met de romige mascarpone. Als je eens iets speciaals op tafel wil zetten, dan is dit zeker een goed idee. En of deze sinaasappeltiramisu moeilijk te maken is? Helemaal niet. -
Getest: Dit is de beste blender
Wat is de beste blender? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
PREMIUMKoken & Eten
Dit kunnen supermarkten leren van initiatieven waarbij je als klant direct van de boer koopt
Rechtstreeks kopen van de boer wordt steeds populairder door initiatieven als streekboxen, groentepakketten en lokale thuisbezorgdiensten. Zijn de laatste dagen van de supermarkt geteld? -
Koken & Eten
Taart met pikant plaatje bestellen voor een feest? Pas op, bakkers drukken niet alles zomaar af
Niets zo leuk als een persoonlijke taart. Je doet de doos open en je leest een tekst die helemaal op jou slaat. Of een foto die precies bij jou als jarige Job of Jet past. Zo'n foto moet de gulle gever wel met zorg uitkiezen, want niet alles mag, zo blijkt uit een rondgang langs de bestelsites. -
Koken & Eten
Zo maak je de perfecte nasi goreng
Er is geen standaardrecept voor nasi goreng. Maar houd je aan deze basisregels van Maureen Tan, auteur van de Bijbel van de Indonesische keuken, en je gebakken rijst kan niet mislukken. En heb je een restje rijst in de koelkast, dan ben je helemaal snel klaar.