Wat Eten We Vandaag: Chocoladetaart met karamel-zeezout

Als vrijdag staat tot friet, dan staat zondag tot.. taart! En dit keer staat er een redactionele favoriet op het menu. Een Chocoladetaart met karamel-zeezout. Ofwel: de Tony’s Chocolonelytaart. Niet vergeten te delen hė?

Ingrediënten

Cake
- 150 g roomboter
- 100 g suiker
- 2 eieren
- 150 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 reep Tony Chocolonely karamel zeezout

Toffeesaus
- 175 g boter
- 175 g bruine basterdsuiker
- 500 ml slagroom
- 1 reep Tony Chocolonely karamel zeezout
- zeezoutvlokken


Benodigdheden
springvorm doorsnede 23 cm, bakkwast, bakpapier, handmixer, satéprikker

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
karamelzeezout taart © 24Kitchen
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.