Wat Eten We Vandaag: Champignonsaus
Champignonsaus maken is helemaal niet lastig. Dit basisrecept past goed bij biefstuk, schnitzel of groenten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 250 gr champignons
- 1 el zonnebloemolie
- 50 gr ongezouten roomboter
- 2 el bloem
- 200 ml halfvolle melk
- 50 ml kookroom
- 2 tl gedroogde dragon
- 1 groentebouillon blokje
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pepersaus
Pepersaus voegt veel toe aan je gerecht en is helemaal niet moeilijk te maken. Waar meestal voor slagroom gekozen wordt, gebruiken wij koffiemelk. Pepersaus is heerlijk bij een biefstukje, maar ook lekker bij aardappeltjes, friet of groenten. -
PREMIUMKoken & Eten
Bier uit een automaat en personeel dat mede-eigenaar wordt: deze trends zie je nu in de horeca
De horeca kampt met stijgende inkoopprijzen en oplopende personeelstekorten. Met slimme oplossingen gaan ze de problemen te lijf, zo blijkt op de vakbeurs van de horeca. Drie trends.. -
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen. -
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw uit de oven met venkel en wortel
Kabeljauw is een vrij zachte witvis, en valt daarom uitstekend te combineren met smaakmakers als rode ui, knoflook en witte wijn. De bereiding is eenvoudig en snel, want de oven doet bijna al het werk. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit.
-
Wat Eten We Vandaag: Vega quesadilla’s
Quesadilla’s zijn een soort Mexicaanse tosti’s. Ze worden gemaakt met tortilla’s die we voor dit recept beleggen met kaas, tomaten, mais en bonen. De tweede tortilla drukken we erop zodra de kaas het smeltpunt bereikt. -
-
-
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit. -
Koken & Eten
Zakt je cake altijd in? Met deze tips van patissiers lukt hij altijd
Cake verveelt nooit en je kunt er oneindig veel variaties mee maken: van vanille tot kaneel en van chocolade tot appel. Maar hoe zorg je dat je baksel altijd lukt? Met deze tips van experts lukt het altijd.