Wat Eten We Vandaag: Ceviche van zeebaars met venkel en grapefruit
Ceviche is een Peruaanse visschotel die ondertussen ook enorm populair is geworden in Nederland. Waar het van gemaakt wordt? Dungesneden verse vis in een friszure citrusmarinade. Je kunt hierbij eindeloos variëren, in dit recept gebruiken we zeebaars.
Delen per e-mail
Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- zout
- 500 g zeebaarsfilet zonder huid
- 2 limoenen
- 3 citroenen
- 3 grapefruits
- 1 rode peper
- 1 bos munt
- 1 rode ui
- 200 g tuinbonen
- 1 venkel
- 1 bos radijs
- olijfolie extra vierge
Benodigdheden
Citroenrasp, mandoline.
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Wortelmuffins met roomkaasglazuur
Carrot cake, heb jij het al wel eens gegeten? In plaats van een cake gaan wij voor lekkere muffins. De wortelmuffins worden afgetopt met een glazuur van roomkaas voor een heerlijk frisse smaak. Supersimpel te maken en onwijs lekker! -
Wat Eten We Vandaag: Makreelrillettes met courgettesalade en focaccia
Voor de makreelrillette of makreelmousse gaan we aan de slag met een hele gerookte makreel. In de video leggen we uit hoe je deze het makkelijk ontgraat en ontdoet van zijn huid. -
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure ingelegde groenten en yoghurtsaus
Deze heerlijke visburgers kun je heel makkelijk zelf maken. In dit recept gebruiken wij kabeljauw, maar je kunt zelf kiezen welke vis je gebruikt. De visburger wordt geserveerd op een knapperig broodje in combinatie met frisse yoghurtsaus en ingelegde groenten; een heerlijk gerecht. -
Taartenbakster in Egypte opgepakt om cakejes in vorm van penissen: 'Het werd mij gevraagd’
Een banketbakster uit Egypte riskeert een gevangenisstraf van een jaar omdat ze cakejes heeft gebakken met penisvormige versieringen. Haar erotisch getinte lekkernijen druisen volgens de autoriteiten in tegen de Egyptische waarden. De vrouw werd in haar woning gearresteerd, maar is inmiddels op borgtocht vrijgelaten. -
Doe mee met de winactie en maak kans op cadeaupakket Pascale Naessens
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. Vandaag geven we laatste drie cadeaupakketten weg.
-
PREMIUM
Last van Blue Monday? Emilie en Suzan beloven je lekkere gerechten die je kunnen oppeppen
Met hun eenvoudige recepten en activiteiten vliegen de tien dagen quarantaine om, verzekeren de Haagse Emilie Verhaar (23) en voormalig studiemaatje Suzan van Leeuwen (22). Net als die druilerige wintermaanden. Want een beetje optimisme kunnen we deze Blue Monday wel gebruiken. -
Wat Eten We Vandaag: Rosé gebakken zalm met salade van limabonen
Deze vrijdag mogen we onszelf verwennen met een op de huid gebakken zalm. Hier maken we een saus bij op basis van karnemelk, peterselie, mosterd en kappertjes. -
Salmonella aangetroffen in spekreepjes van Lidl
Klanten van supermarktketen Lidl wordt verzocht om gerookte spekreepjes terug te brengen naar de winkel. Tijdens een kwaliteitscontrole van de Nederlandse Voedsel- en Waardeautoriteit (NVWA) is er salmonella in het product aangetroffen, wat voor kwetsbare groepen gevaarlijk is om te consumeren.