Wat Eten We Vandaag: Bosvruchtenpuddinkjes
Deze bosvruchtenpuddinkjes zijn makkelijk zelf te maken en lekker romig van smaak. Dit feestelijke toetje is ideaal om te serveren na een uitgebreid diner. Het grote voordeel? Je hoeft het niet af te bakken en kunt het gemakkelijk een dag van te voren maken, zo stijft de pudding goed op.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 3 uur wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 75 gr diepvries bosvruchten
- 2 blaadjes gelatine
- 150 ml slagroom
- 2 el agavesiroop
- 50 gr vers fruit naar keuze
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMMet video
Statiegeld op blikjes, zo krijg je je geld terug
Na de kleine plastic flesjes zijn nu de blikjes aan de beurt. Vanaf deze week betaal je daar ook 15 cent statiegeld voor. Maar waar is dat goed voor en ook niet onbelangrijk: hoe krijg je je centjes weer terug? -
PREMIUMVoor jou geproefd
Een goede vegaburger is lastig te vinden, maar dit merk flikt het
Vegetarische hamburgers, dat is voor de hamburgerfan als vloeken in de kerk. Toch groeit het aanbod gestaag en daarmee de enthousiaste fans. Dat maakt ons nieuwsgierig. Op zoek naar de beste ‘nepper’. -
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
Wat Eten We Vandaag: Vegan appeltaart
Appeltaart, maar dan vegan. In dit recept gebruiken we plantaardige margarine en sojamelk, en dat doet niets af aan de smaak. -
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’
-
Wat Eten We Vandaag: Kokoskoekjes met banaan en pure chocolade
Deze kokoskoekjes met banaan en pure chocolade misstaan niet in de etalage van een banketbakkerij. De koekjes zijn zoet door de kokos en banaan, dus extra suiker toevoegen is niet nodig. Dat wordt genieten bij een kop koffie of thee. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Citroenmayonaise
Mayonaise, een saus die bij velen geliefd is. Maar weet jij eigenlijk waar het van gemaakt is? Maak het eens zelf en kom erachter. Je kunt voor het zuurtje zowel azijn als citroen gebruiken, maar citroen maakt hem iets frisser. Het doet denken aan de lekker zure Belgische mayonaise. -
PREMIUMcolumn
Het mag een onsje minder, maar écht helemaal zonder?
Vleesverslaafde verslaggever John Bas doet mee aan de Nationale Week Zonder Zuivel & Vlees. Tijd om de balans op te maken. Aflevering 6 (en slot): de beloning.Breda