Wat Eten We Vandaag: Banaan-havermoutkoekjes met kokos
Zelf koekjes maken die ook nog eens voedzaam zijn? Probeer dan eens deze super lekkere banaan havermoutkoekjes met kokos. Makkelijk om te maken en ook nog eens lactosevrij en vegan.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 20 minuten wachttijd)
Aantal: 10 stuks
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 2 rijpe bananen
- 1 el lijnzaad heel
- 150 gr havervlokken
- 1 tl vanille extract
- 1 el agavesiroop
- 2,5 el kokosrasp
- 35 gr 85% pure chocolade
- 2 tl kokosrasp
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met beenham en vijgen
Wie is geen fan van flammkuchen? Deze Duitse pizzavariant is heerlijk als lichte maaltijd en de opties om te variëren met toppings zijn eindeloos. Wij gaan voor het perfecte gerecht voor deze koude herfst- en winterdagen: flammkuchen met zoete beenham en vijgen. Een heerlijke combinatie met de kastanjechampignons en rode ui. -
Voor werk verhuizen naar Curaçao of Aruba: ‘Onthoud dat het er op een eiland anders aan toe gaat’
Na je werkdag op het strand liggen met een cocktail in je hand. Het lijkt een droom, maar op bijvoorbeeld Bonaire, Curaçao en Sint Maarten kan het gewoon. Ook Nederlanders kunnen hier werken. Docent Daniël van der Bilt en accountmanager Kim Lameris van detacheringsbureau TMI leggen uit wat je van tevoren moet regelen. -
PREMIUMKoken & Eten
Bubble tea populair bij jongeren: ‘Doet het goed op sociale media’
Bubblethee is een drankje van de toekomst als we de trendwatchers mogen geloven. Wat zit er in en welke smaak is populair? Deze experts weten er het fijne van. -
PREMIUM
Alcohol drinken tijdens de zwangerschap kan leven lang gevolgen hebben voor je kind
Laag geboortegewicht, hersen- of gezichtsafwijkingen, concentratieproblemen. Alcohol drinken tijdens de zwangerschap kan een leven lang gevolgen hebben voor je kind. En dat moet nóg bekender worden, vindt het Trimbos-instituut. Daarbij is ook een rol weggelegd voor de man. -
PREMIUM
Hoe weet je of jij hoogbegaafd bent? Een expert legt uit wat de kenmerken zijn
Twee à drie procent van de bevolking is hoogbegaafd. Zij hebben een sterk ontwikkeld brein met een IQ van 130 of meer. Maar volgens specialisten ligt het werkelijke percentage nog veel hoger. Alleen: hoe weet je of je hoogbegaafd bent? Wij vroegen expert Tessa Kieboom om raad.
-
Wat Eten We Vandaag: Romige bloemkoolsoep met tofu en salsa verde
Deze bloemkoolsoep is super romig en zacht door de toegevoegde tofu. Een techniek die je niet veel ziet, maar als je dit eenmaal hebt geproefd dan wil je niet anders meer. De Italiaanse salsa verde geeft een frisse touch aan het gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
Deze tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen is de perfecte keuze wanneer je gezonder wilt eten. Tempeh is een vleesvervanger en bestaat uit gefermenteerde sojabonen. Het bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B2, ijzer en calcium. -
Koken & Eten
Waarom je supermarkthummus moet laten staan en het beter zelf kunt maken
Het is morgen Internationale Hummus Dag. Hoogste tijd om de kikkererwtenspread onder de loep te nemen, want het is in de afgelopen tien jaar in rap tempo populair geworden. In iedere supermarkt zijn minstens vijf smaken te vinden.