Wat Eten We Vandaag: Avocado-courgette soep met feta
Een frisse en tegelijkertijd romige soep. Deze geweldige soep van avocado en courgette is snel klaar. Bovendien is soep makkelijk van tevoren klaar te maken. Met dit recept tover je binnen no-time een lunch vol groenten op tafel. Ideaal voor de warmere dagen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Ontbijt & lunch
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 courgette
- Zout en peper
- 200 ml groentebouillon
- 2 avocado’s
- 2 el crème fraîche
- 100 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes
-
Wat Eten We Vandaag: Griekse quesadilla’s met muntyoghurt
Quesadilla’s zijn een populair gerecht uit de Mexicaanse keuken. De quesadilla’s in dit gerecht geven we een Grieks tintje door de Kalamata olijven en feta. Een heerlijke variatie. -
Wat Eten We Vandaag: Sliptong ‘Picasso’ met ovenfrietjes
Wij brengen een oude klassieker terug! Tong Picasso was vooral in de jaren 60 en 70 erg populair. Picasso heeft overigens niks te maken met dit kleurrijke gerecht, maar dat maakt het niet minder lekker. Het fruit zorgt voor een verrassende match met de vettige vis. -
1
Vraag naar tweedehands dieselauto’s stijgt: dit is de reden
Gebruikte diesels zijn weer meer in trek, zo blijkt uit cijfers die het moederbedrijf van verkoopsites Autotrack en Gaspedaal vrijgeeft. De toenemende populariteit van tweedehands dieselauto’s hangt zeer waarschijnlijk samen met het groeiende prijsverschil tussen de benzine- en dieselprijzen. -
PREMIUM
Zo ben je de buxusmot te slim af: ‘Timing van de behandeling is cruciaal’
Buxusliefhebbers, let op, de rupsen van de buxusmot zijn al volop aan de vraat. Rond deze tijd verpoppen ze tot mot, met een nieuwe generatie tot gevolg. Ingrijpen is de boodschap! Hoe roep je de plaag een halt toe en houd je je geliefde planten gezond? Tuinexpert Laurence Machiels weet raad: ,,Een feromoonval lokt de mannetjes en kan voorkomen dat de buxusmotten paren.’’
-
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Geitenkaas borrelballetjes
Liefhebber van geitenkaas? Dan mag dit hapje niet ontbreken tijdens een borrel. De balletjes van geitenkaas zijn bedekt met verschillende toppings voor een ware smaaksensatie. Heerlijk in combinatie met crackers en bovendien een echte eyecatcher op tafel.