Wat Eten We Vandaag: Appeltaart-nacho’s met notencrumble
Appeltaart, heerlijk bij de koffie of thee. Wij steken het klassieke bakrecept in een nieuw jasje: zoete appeltaart nacho’s met een crumble van noten. Ideaal als tussendoortje of als snack voor de zoete trek.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 8 kleine tortilla’s
- 20 gr ongezouten roomboter
- 5 tl kaneel
- 2 el poedersuiker
- 3 friszure appels
- 1 vanillestokje
- 50 gr rozijnen
- 30 gr pecannoten
- 30 gr pistachenoten
- 30 gr walnoten
- Snufje zeezout
- 100 gr Griekse yoghurt (2% vet)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels. -
Wat Eten We Vandaag: Italiaanse cantuccini met amandelen en pistachenoten
Heerlijke Italiaanse koekjes met knapperige amandelen en pistachenoten. Perfect voor bij de koffie of thee. Als de koekjes net uit de oven komen zijn ze nog zacht aan de binnenkant. Laat ze dus even rusten als je liefhebber bent van een knapperige bite. -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
met video
Onverwachte winnaar van Heel Holland bakt: ‘Een droom die uitkomt. De zevende hemel’
Bij de finale van Heel Holland bakt kwam niet de meest constante kandidaat als winnaar uit de bus. De overwinning was voor een deelnemer die indruk maakte door alleen al de hele tijd te genieten van het bakavontuur, zo zagen zondag ruim 3,1 miljoen kijkers. ,,Ik had het nooit verwacht.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Zelfgemaakte pasteitjes met kipragout
Knapperig bladerdeeg gevuld met een romige ragout van kip en champignons: daar bestaan deze heerlijke pasteitjes uit. Maak een volwaardige maaltijd voor 2 personen of serveer één pasteitje per persoon als voorgerecht of bij de borrel.
-
Koken & Eten2
Koffie heeft grote impact op het milieu, maar je kunt de schade beperken
Koffie heeft een grote impact op het milieu. Als consument is het soms moeilijk te bepalen hoe je milieubewust koffie kan drinken. De experts noemen vier belangrijke dingen om op te letten. -
-
-
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
Wat Eten We Vandaag: Camembert kaasfondue
Met deze camembert maak je een hele makkelijke en snelle kaasfondue. Even in de oven en je kunt de gesmolten kaas serveren met jouw favoriete ingrediënten om te dippen. Ideaal als borrelhapje.