PREMIUM
Waarom je vlug je lege flessen en kratten moet inleveren (als je bier wilt blijven drinken)
Koken & EtenMet de zomer in aantocht vrezen bierbrouwers in Duitsland een nijpend tekort aan kratten en flesjes. De productie blijft achter vanwege sterk gestegen energieprijzen. Lege flessen en kratten moeten daarom snel ingeleverd worden, bepleiten de brouwers. De problemen spelen ook in Nederland.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
-
Wat Eten We Vandaag: Rollade met sinaasappel-rozemarijnsaus
Door de rollade op een lage temperatuur te garen blijft deze zacht van structuur. Dat kan met een slowcooker, maar ook in de oven. -
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af. -
PREMIUM1
'Hoewel ik duizend keer mijn excuses heb gemaakt voor mijn slippertje, blijft mijn vrouw boos’
Vreemdgaan gebeurt overal. Maar sommigen komen sneller in de verleiding dan anderen. Als artiest heb je het vaker voor het uitkiezen. Maar ook en vooral juist dan geldt: bezint eer ge begint, zegt Debby Gerritsen deze week tegen Teun. -
Koken & Eten
Zo gezond is het invriezen van maaltijden: deze gerechten gaan er niet op achteruit
Het scheelt tijd en geld als je eten kookt en het in porties in de diepvries bewaart. Maar verliest het dan niet alle vitaminen? En wat zijn de gevolgen voor de smaak?
-
Emoties bij uitreiking 16 nieuwe Michelin-sterren: ‘Er zit altijd spanning omheen’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta guacamole
Je kent het vast wel: guacamole. Een heerlijke dip van avocado, tomaat, rode ui, limoen en koriander uit het zonnige Mexico. Maar wat nou als je deze ingrediënten samenbrengt en verwerkt in een pasta? Het resultaat: een makkelijke, frisse en oh zo lekkere pasta. -
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?