Volledig scherm

Waarom een ijsje met een houten lepel eten voor sommige mensen verschrikkelijk is

Koken & etenEr doen veel verhalen de ronde over eten en drinken. Deze week: houten ijslepels. Laura Obdeijn zoekt uit het zit. 

1 reactie

  • Diny van Engelen

    3 maanden geleden
    Die papieren rietjes tegenwoordig zijn ook een ramp, en niet alleen die van MC Donald ook van verpakkingen zoals Wicky etcetera, drink t zsm op want anders drink je letterlijk papier korreltjes op. Erg slecht voor de gezondheid lijkt me in tegenstelling tot een plastic rietje wat geen korreltjes in je keel geeft. Maargoed waar hebbe we t aan te danken, precies, aan die" klimaatjankers". Van die figuren die denken goed te willen doen maar dat juist niet doen met d'r opgeëiste troep.
  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?