Pien, initiatiefnemer van 'De Keuken van Pien'.
Volledig scherm
PREMIUM
Pien, initiatiefnemer van 'De Keuken van Pien'. © Marnix Schmidt

Vwo-diploma op zak en studentenleven van start? Pien (18) koos een ander pad

Koken & EtenCum laude je vwo afronden, dat is natuurlijk geweldig knap. Maar, er kan soms ook een tragedie schuilen achter al die hoge cijfers. Zo ook bij de 18-jarige Pien Wessels. Na jaren van hard blokken, neemt ze een tussenjaar en start met ‘De Keuken van Pien’. ‘Zo heerlijk, dat pruttelende eten om je heen!’

  1. Restaurant roept recessiekaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Restaurant roept recessie­kaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’

    Nee, de eigenaren van restaurant Robuust in Nieuwegein en IJsselstein hebben het financieel niet makkelijk, met de hoge personeelskosten en stijgende gasprijzen. Maar dat de gasten in hun restaurant óók stukken minder te besteden hebben, wordt steeds vaker duidelijk. De ondernemers riepen een ‘recessiekaart’ in het leven. ,,Een menu met alleen maar écht betaalbaar eten.’’