Veel mensen laten brood staan omdat ze bang zijn dat ze last krijgen van de gluten.
Volledig scherm
Veel mensen laten brood staan omdat ze bang zijn dat ze last krijgen van de gluten. © Shutterstock

Voor wie eens wat anders op brood wil: smeerbare mojito of pralinepasta

Voor wie de welbekende Nutella, pindakaas, of jam zat is en eens wat nieuws wil proberen zijn er genoeg andere, ietwat onconventionele opties. Bijvoorbeeld mojito marmelade of pralinepasta. 

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.