PREMIUM
Voor water koken gebruik je het best de waterkoker en meer tips om energie te besparen in de keuken
Koken & EtenIn de keuken maken we tegenwoordig graag energiezuinige keuzes vanwege de gestegen energieprijzen. Kun je beter met de hand afwassen in plaats van je afwasmachine te gebruiken? En werkt die zogenaamde ‘boosterfunctie' van een fornuis of oven echt om energie te besparen? Hieronder vind je de beste tips.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Huis vol ongebruikte aankopen? Zo voorkom je nutteloze uitgaven
Weinig geld hebben en toch flink uitgeven. Sommige mensen hebben een gat in hun hand. Waarom is het voor hen zo moeilijk om financieel pas op de plaats te maken? -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkool-kerriesoep met kokosmelk
Bloemkoolsoep maar dan net even anders door de toevoeging van kerrie, geroosterde bloemkool en kokosmelk. Serveer de soep als voorgerecht of nuttig deze als opkikkertje tijdens de lunch. -
PREMIUMKoken & Eten
Consumenten hamsteren olie: waarom supermarkten beter zwijgen over deze ‘oliecrisis’
Door de oorlog in Oekraïne dreigt er een tekort aan plantaardige olie, waardoor we massaal flessen zonnebloemolie inslaan. Nu de schappen leeg raken moeten we op zoek naar alternatieven. Moeten we ons zorgen maken om andere oliesoorten die wellicht ook bijna op zijn? -
Koken & eten
Zo veel calorieën zitten er in je paaseitje
Paaseitjes liggen tegenwoordig maandenlang in de winkel. Heerlijk, maar het zijn ook caloriebommetjes. Hier zie je hoeveel calorieën je naar binnen werkt. -
PREMIUM
Horeca-voorzitter Robèr Willemsen stopt: ‘Het is balanceren geweest’
Hij werd het gezicht van de horeca in coronatijd: Robèr Willemsen. Na zeven jaar legt de 50-jarige ondernemer het voorzitterschap van Koninklijke Horeca Nederland neer en gaat hij zich richten op zijn eigen horecazaken én zijn familie. ,,Ik ga linksom of rechtsom wel weer iets oppakken.”
-
Wat Eten We Vandaag: Boerenkooltaart met rode ui, zongedroogde tomaat en olijven
Boerenkool kun je gebruiken in een salade, verwerken in een lasagne of bijvoorbeeld in een taart. Deze boerenkooltaart met rode ui, zongedroogde tomaten en olijven heeft een knapperig korstje en een zoet-zoute smaak dankzij de feta. -
-
-
PREMIUMhuisarts vertelt
‘Vroeger keken we ’s avonds samen naar Disney+, maar nu wil ze niet meer’
Voor onze rubriek Huisarts Vertelt schrijft Rutger Verhoeff wekelijks over patiënten die hem raken. Deze week behandelt hij een patiënt met ernstige buikklachten. -
PREMIUMtips
De muren toe aan een likje verf? Zo kies je de juiste kleur
De gemiddelde Nederlander geeft de muren in huis elke drie tot vier jaar een nieuw kleurtje. Maar hoe kies je een goede tint? Heleen van Gent, kleurexpert bij AkzoNobel, geeft advies.