Ellen Lengkeek
Volledig scherm
© Ellen Lengkeek

Tonijn en sliptong taboe vanwege overbevissing, maar deze ‘viskoekjes’ kunnen wél

En IS HET WAT?Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot; producenten verzinnen steeds wat nieuws. In deze serie beoordelen experts producten en wordt antwoord gegeven op de vraag: is het wat? Ditmaal testen diëtist Desiré van der Kruk en trendwatcher Anneke Ammerlaan de nieuwe plantaardige viskoekjes van Greenforce. 

  1. Jim (33) is chefkok met Michelinster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Jim (33) is chefkok met Michelin­ster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’

    Westland heeft geen restaurant met een Michelinster, maar wél een chef-kok die er opnieuw één heeft gekregen. Op het eiland Phuket in Thailand sleepte Jim Ophorst (33) vier jaar geleden als jongste chef in Azië voor het eerst een Michelinster in de wacht. Met zijn nieuwe restaurant gaat hij komend jaar vol gas voor een tweede ster. ,,Dit wordt één van de mooiste restaurants van Thailand.”