PREMIUM
Tien tegen één dat jij deze groenten niet allemaal kent
Koken & etenGeen idee wat een schorseneer is? Of een peterseliewortel, rammenas of palmkool? Je bent niet de enige. Zelfs koks hebben nogal eens moeite met andere groenten dan de bloemkool, pluksla of sperzieboon. Een pastinaak gaat nog wel, maar herken maar eens een Blue Skinradijs. Groentegroothandel Wessels in Heteren geeft les.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarbercake met ricotta en amandelschaafsel
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
Op het menu: deze heerlijke pasta met pangrattato en bloemkool. De Italianen noemen pangrattato ook wel de Parmezaanse kaas van de armen. Zin in een pasta die je al binnen 20 minuten op tafel zet? Kies voor deze pasta pangrattato met bloemkool. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.
-
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zoeken een kok
-
-
-
Koken & eten
Dit kleine verschilletje maakt de ene appel stukken duurder dan de andere
In de supermarkt liggen veel soorten. De prijzen van al die soorten lopen aardig uiteen. De consument betaalt meer geld wanneer er een sticker op de appel zit, ontdekte het programma Keuringsdienst van waarde. -
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
Ben jij een samballiefhebber? Dan is deze boter echt iets voor jou. Het voegt iets meer pit toe aan je broodje, tijdens de borrel of gebruik de boter bijvoorbeeld eens op gekookte sperzieboontjes.